Hoe nagels voorbereiden voor gellak aanbrengen

Een vraag die wij regelmatig krijgen is;

Hoe zorg ik er voor dat de gellak zo lang mogelijk blijft zitten?
Daar gaan wij je mee helpen!
  1. Wij verkopen de deluxe gellak plus set. Deze set bevat niet alleen 6 kleuren gellak een LED lamp, een elektrische nagelvijl maar ook een nail care set. Met allemaal verschillende spulletjes voor het voorbereiden van de nagels zodat de gellak zo lang mogelijk blijft zitten. 
  2. Vijl je nagels in de gewenste vorm met een nagelvijl. Kies een vorm die bij je nagelbed past en vijl altijd in één richting om splijten en beschadiging te voorkomen. Je kunt kiezen voor een vierkante, ovale, afgeronde of squoval (vierkante met afgeronde hoeken) vorm, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Dit kan je natuulijk ook met een elektrische nagelvijl doen!                                                            
  3. Duw voorzichtig je nagelriemen terug met behulp van een nagelriempusher. Wees voorzichtig en oefen niet te veel druk uit om beschadiging van de nagelriemen te voorkomen. Als je de nagelriem op de nagellaat zitten zal de gellak ook op de nagelriem gaan hecten. De nagelriem is eigenlijk gewoon je huid. Je huid beweegt heel erg en hierdoor zal de gellak veel sneller los laten. Het is daarom belangrijk dat de nagelriem naar achter wordt geduwt voor het beste resultaat van de gellak.
  4. Gebruik een nagelriemtrimmer of een schaar met gebogen uiteinden om eventuele overtollige nagelriemen voorzichtig af te knippen. Zorg ervoor dat je alleen de losse, dode huid verwijdert en niet in het gezonde weefsel knipt. Een nog makkerlijkere manier om de dode nagelriem te verwijderen is met een elektrische nagelvijl met de speciale bitjes daarvoor, Tip deze is ook bij ons te koop! Nagelverzorging – NOIRIEUX
  5. Was je handen grondig en zorg dat er geen olie resten van zeep op je nagels achter blijven, hierdoor zal de gellak een stuk slechter hechten.
  6. Dep je nagels droog met een schone handdoek.
  7. Gebruik een Elektrische nagelvijl of een normale nagelvijl op je nagel oppervlakte te vijlen, Zorg ervoor dat je de glimlaag van je nagels afhaalt. Pas op vijl niet te hard anders haal je te veel nagel weg.
  8. Gebruik een nagel borsteltje om de stof resten weg te vegen, Was je handen niet!                                      
Nu zijn je nagels klaar om de gellak aan te brengen. Zorg ervoor dat je de instructies op de gellakverpakking volgt voor het beste resultaat.

Als je klaar bent met het aan brengen van de gellak kan de cuticle oil worden aangebracht. 


Laat een ractie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post