Hoeveel keer kun je je nagels lakken met een flesje gellak?

Deze vraag krijgen we best vaak en daar is een heel helder antwoord op te geven. De hoeveelheid gellak die je kunt aanbrengen met een flesje van 75 ml kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van de laklaag en de grootte van je nagels. 

Maar gemiddeld genomen kun je met een flesje van 7,5 ml gellak ongeveer 15 tot 25 volledige manicures uitvoeren, afhankelijk van hoeveel lagen je aanbrengt en hoeveel product je per laag gebruikt. Dit kan ook variëren afhankelijk van het merk en de consistentie van de gellak.

Dunne lagen zijn aanbevolen!

Het is belangrijk op te merken dat je meestal slechts dunne lagen gellak aanbrengt, omdat ze worden uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Dikkere lagen kunnen de uithardingstijd verlengen en mogelijk leiden tot minder toepassingen per flesje.

Lees de instructies

Het is altijd handig om de instructies van de specifieke gellak die je gebruikt te raadplegen, aangezien sommige merken mogelijk een andere dekking bieden.

Bij Noirieux krijg je altijd een goede beschrijving. Shop hier jouw gellak en ga aan de slag met jouw eigen salonwaardige manicure thuis!


Laat een ractie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post