Hoe verwijder je het beste gellak

Gellak aanbrengen is natuurlijk super makkelijk met de thuis set van noirieux. Maar hoe verwijder je nou de gellak?

Wij gaan je helpen met een eenvoudig stappenplan.

----------------------------- HOE GELLAK VERWIJDEREN -------------------------

  1. Begin met het vijlen van de bovenste laag van de gellak met een nagelvijl. DIt kan met een elektrische nagelvijl dan gaat het wat sneller en precieser maar het kan ook met een normale standaard nagelvijl. De bovenste laag verwijder van de gellak helpt om de glanzende toplaag te verwijderen, waardoor het losmaken van de gellak een stuk makkelijker gaat.
  2. Neem wat wattenschijfjes en snijd deze in kleine stukjes die groot genoeg zijn om je nagels te bedekken. Drenk de stukjes in aceton. Je gebruikt de aceton om de gellak te verwijderen
  3. Plaats de stukjes wattenschijf gedrenkt in aceton op je nagels. Zorg ervoor dat het hele nageloppervlak bedekt is. Je hoeft geen speciale gellak nagellak remover te kopen je kan gewoon alle aceton gebruiken.
  4. Wikkel elke nagel in aluminiumfolie om de wattenschijfjes op hun plaats te houden en de aceton in contact te houden met de gellak. Laat de folie ongeveer 10-15 minuten zitten om de gellak los te weken. Als je een branderig gevoel voelt zit de aceton te veel op je huid. 
  5. Na de inweektijd kun je voorzichtig de aluminiumfolie en de wattenschijfjes verwijderen. Gebruik een bokkenpootje om de losgekomen gellak voorzichtig van je nagels te schrapen. Wees voorzichtig en oefen niet te veel druk uit om beschadiging van je nagels te voorkomen. 
  6. Als er nog restjes gellak op je nagels achterblijven, kun je een zachte nagelvijl gebruiken om ze voorzichtig weg te vijlen. Wees echter voorzichtig om de natuurlijke nagel niet te dun te maken. 
  7. Nadat alle gellak is verwijderd, was je je handen grondig met water en zeep om eventuele resten van de aceton te verwijderen.
  8. Is alle gellak van de nagels af, gebruik dan cuticle oil (nagelriem olie) om je nagelriemen te verzorgen. Deze kunnen een beetje zijn uitgedroogd door het verwijderen van de gellak.

 

Nog makkelijker is het gebruik van een elektrische nagelvijl

De makkelijkste manier voor het verwijderen van gellak is door het gebruik van een elektrische nagelvijl. Het enige wat je nodig hebt is een elektrische nagelvijl en verschillende op set bitjes. Je ruwt eerste de nagels een beetje op met het schuur rolletje en daarna gebruik je het gellak verwijder bitje voor het verwijderen van de gellak. Als de gellak is verwijderd kan je nog het polijst borsteltje geruiken voor het glanzend maken van de nagels. 

Ook hiernaar is het aan te raden om cuticle oil (nagelriem olie) te gebruiken na het verwijderen van de gellak. 

 Shop hier een elektrische nagelvijl: Nagelverzorging – NOIRIEUX

 


Laat een ractie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post