gellakset, welke moet ik kiezen?

Waarom kiezen voor een Noirieux gellakset?

Het kiezen van de juiste gellakset kan een wereld van verschil maken, of je nu net begint met het zelf doen van je nagels of al een ervaren professional bent. Noirieux biedt diverse gellaksets aan, elk met unieke eigenschappen die je nagelverzorgingservaring naar een hoger niveau tillen. Laten we eens kijken naar de verschillende sets die Noirieux aanbiedt en waarom ze zo'n geweldige keuze zijn.

  1. De Basic Gellakset

De basic gellakset is perfect voor beginners en voor i edereen die graag thuis of zelfs onderweg zijn nagels wil doen. Deze set bevat een compacte maar krachtige 36W LED-lamp, ideaal voor zowel thuisgebruik als voor op reis. Daarnaast krijg je een elektrische nagelvijl met zes verschillende opzetstukjes en schuurrolletjes, zodat je jouw nagels professioneel kunt vijlen en voorbereiden. De set bevat drie gellak kleuren naar keuze, en natuurlijk een basiscoat, topcoat en primer, wat alles is wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.

  1. De Deluxe Gellakset

Wil je net dat beetje extra? Dan is de deluxe gellakset voor jou. Deze set bevat een grotere 54W LED-lamp, waarmee je gellak nog sneller en efficiënter kunt uitharden. Naast de zes gellakkleuren naar keuze bevat deze set ook een elektrische nagelvijl, samen met de basiscoat, topcoat en primer. Deze set is ideaal voor wie serieus is over zijn nagelverzorging en meer opties wil hebben qua kleuren en tools.

  1. De Deluxe Plus Gellakset

De deluxe plus gellakset bouwt voort op de deluxe set, maar voegt er een compleet nagelverzorgingspakket aan toe. Dit pakket bevat een nagelriemolie, een roestvrijstalen bokkenpootje, een teenenspreider, een borsteltje en een extra handvijl. Dit maakt de set perfect voor mensen die niet alleen hun nagels willen lakken, maar ook willen investeren in een volledige nagelverzorgingsroutine.

  1. De Premium Gellakset

Voor de ultieme gellakervaring is er de premium gellakset. Deze set bevat alles wat de andere sets hebben, maar met extra luxe toevoegingen. Je krijgt een krachtige, design elektrische nagelvijl van 20.000 RPM met maar liefst 11 opzetstukjes en schuurrolletjes. Daarnaast bevat de set negen verschillende gellakkleuren naar keuze en wordt alles geleverd in een prachtige cadeauverpakking, wat het ook een geweldig cadeau maakt.

Waarom kiezen voor een Noirieux Gellakset?

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is een van de grootste voordelen van een Noirieux gellakset. Wij geloven dat gellak voor iedereen beschikbaar moet zijn, zonder in te boeten op kwaliteit. Onze gellakkleuren hebben een hoge pigmentatie, wat betekent dat je maar een dunne laag nodig hebt voor een perfecte dekking. Daarnaast bevat de set een non-wipe topcoat, wat betekent dat je na het uitharden geen cleanser meer nodig hebt. Dit maakt het proces niet alleen sneller, maar ook gemakkelijker!

Bovendien wordt elke set geleverd in een luxe cadeauverpakking en met een handige handleiding vol tips en tricks om het beste uit jouw gellak ervaring te halen.

Kortom, met een Noirieux gellakset haal je alles in huis wat je nodig hebt voor professionele resultaten, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde nagelstylist. Wat je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat je prachtige, duurzame nagels creëert.